Det er i dag, det er i dag det vidunderlige skal skje / Terje Dragseth

Det er i dag verden og dens representative virkelighet skal gå under. Det er idag jeg tar på meg  arbeidsbuksene og vender jorda. Det er i dag jeg skal ta meg god tid og studere ditt ansikt nærmere. Det er i dag alle trær vil kaste sine blader. Det er i dag asfalten vil brenne. Det er idag Eifelltårnet vil bli malt gult igjen. Det er i dag jeg vil si god dag til mine naboer. Det er i dag jeg skal slippe kattene ut i hagen. Det er i dag jeg skal lese et dikt av Olaf Bull til inspirasjon for de levende og de døde. Det er i dag jeg skal arkivere mine notater om paranormale hendelser. Det er i dag generalstreiken starter i fire verdensdeler samtidig. Det er i dag jeg skal høre rop fra skogen. Det er i dag jeg skal beslutte meg. Det er i dag, etter at solen har passert åskammen, jeg skal rope ditt hellige navn. Det er i dag radioen og nettet døde. Det er i dag butikkene tømmes for toalettpapir, ris, fyrstikker. Det er i dag jeg feirer. Det er i dag jeg endelig skal våkne. Det er i dag jeg skal si hva jeg ikke mener. Det er i dag du skal få din gave. Det er i dag linerla får en ny mening. Det er i dag jeg går barfotet inn i bilen, starter, og kjører bort. Det er i dag vi skal overleve, leve, se verden gå under i et stille slag. Det er i dag alle våpen ikke gjelder. Det er i dag over 7 milliarder mennesker vil våkne med en ny fullstendig bevissthet. Det er i dag drømmen om en ny dag virkeliggjøres. Det er i dag kalenderen ikke lenger er den rådende orden. Det er i dag sønner går mot sine fedre, døtre mot sine mødre. Det er i dag jorden skal henrulle. Det er i dag. Det er i dag. Det er i dag det vidunderlige skal skje.

Terje Dragseth, 14 februar 2022.

//

Vi takker forfatteren og hans forlag Cappelen Damm.

Kommentarer er stengt.

Blogg på WordPress.com.

opp ↑